Mickey en Boris

Ik heb deze week weer Mickey en Boris te logeren. Ondanks dat het alweer bijna een jaar geleden was, herkenden ze me nog en begroette me enthousiast toen ze gebracht werden door hun baasjes. Mickey is al bijna 14 jaar, maar is niet minder actief dan onze lobbes Boris. Ze zijn erg lief en in huis lekker rustig, behalve als ik me in de keuken beweeg 🙂
Met Boris ga ik s’middags lekker naar het park, waar we met dit mooie weer elke dag bijna 2 uur wandelen. Dit is voor Mickey teveel dus die blijft dan gewoon thuis. Die scharrelt liever rustig op zijn eigen gemakje in het parkje hier om de hoek.
Boris krijgt elke ochtend na zijn ontbijt een heerlijke kluif en ondanks dat hij die elke dag krijgt is hij er elke keer zo blij mee als een klein kind 🙂
Als hij dan ook zijn lange wandeling krijgt dan ligt hij de rest van de dag tevreden te chillen en te tukken in huis. Bijna de ideale hond 😉
Mickey ligt s’avonds graag bij me voor een lekkere knuffel en overdag trippelt ie lekker door het huis en de tuin. Als ik de laatste ronde doe ligt ze vaak al in haar bench te slapen en als Boris dan bij me staat te kwispelen dat we uit gaan, vraag ik aan Boris: “Waar is Mickey ? Ga Mickey maar halen”. En dat doet ie dan ook haha. Dan loopt ie naar de bench van Mickey blaft een paar keer en komt dan vrolijk teruglopen met Mickey in zijn kielzog. Erg leuk.
Hier nog de foto’s:

ÉÊn reactie op “Mickey en Boris

  1. We zijn nog op vakantieadres, maar zagen nu al de foto’s. Wat hebben we gelachen! En ze zien er zo goed uit! Je kunt wel zien dat Edwin bij de honden heel vertrouwd is. Nu alvast bedankt voor de goede zorgen, ook en vooral toen Mickey ziek was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =