Martina, Jamie en Shelly

Deze weken heb ik Martina, Jamie en Shelly te logeren. Shelly is ondertussen een vaste klant en heeft het hier altijd erg naar haar zin. Een lekker gezelschapsdier die alles leuk vind. Ze vind Martina en Jamie dan ook erg gezellig. Overdag ligt ze gewoon te slapen net als s’avonds als ze naast me op de bank ligt, moe van de lange wandeling in het park waar ze graag ook blaffend achter Martina en Jamie aanrent al houd ze ze niet altijd goed bij. Maar ze is zeker al een kilotje afgevallen door het vele spelen 🙂 Martina moest de eerste paar dagen duidelijk even wennen itt Jamie die zich gelijk thuis voelde en het allemaal prima vond. Ze was de eerste dagen dan ook erg waaks erg oplettend op elk geluid, maar dat werd gelukkig snel minder. Ook zij voelt zich hier nu erg op der gemak nu ze weet wat ze kan verwachten. Het is duidelijk dat ze erg uitkijkt naar de lange wandeling in het park s’middags, waar we vaak 1,5 – 2 uur lopen elke dag. Dan leeft ze zich helemaal uit door overal op jacht te gaan, af en toe een konijnenspoor vinden en dan met Jamie erachteraan keihard door de bosjes rennen. Soms zijn ze minutenlang weg en hoor ik alleen maar geritsel van rennende honden in de bosjes verderop. Vaak komen ze dan ook helemaal onder de zaadjes en kleine groene balletjes van alle struiken terug 🙂
Gelukkig is er veel water in het park met deze warmte en wat hondenstrandjes onderweg, dus ze zwemmen in alles wat ze tegenkomen met z’n 3en. We lopen veel bij de Vlietlanden, Baleibos en Westerpark.


3 reacties op “Martina, Jamie en Shelly

  1. GEWELDIG, DAT ONZE HONDEN HET ZO GOED HEBBEN BIJ EDWIN. DAT WORDT AFKICKEN NA DE VAKANTIE. LEUKE FOTO’S EN WE HOEVEN ONS ECHT GEEN ZORGEN TE MAKEN OVER ONZE HONDEN, ZE MISSEN ONS TOCH NIET ZO TE ZIEN EN TE HOREN VAN EDWIN. GROETJES DE SCHINKELS.

  2. Hoi Edwin,

    Hoe gaat het met onze hondjes??? Sorry voor de late mail, maar we hebben heel slecht bereik en waar we nu zitten helemaal geen bereik. Als je ons wil bellen,kun je dat het beste via Erik doen. Hier schitterend weer en we hebben het prima naar ons zin. Groetjes Erik en lidy

  3. Met de woefies gaat alles uitstekend. Ze zijn heel braaf , hebben het ook erg naar hun zin en vermaken zich elke dag heerlijk in het baleibos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 11 =