Bonnie

Deze week heb ik Bonnie te logeren, een grote speelse lieve schat van een St. Bernard. Bonnie is niet de kleinste hond, ik zie met enige regelmaat mensen een stukje omlopen als ik met Bonnie kom aanlopen 🙂 Duidelijk geen mensen die wat van honden weten. Bonnie zelf heeft een klein hartje en denkt zelf ook dat ze nog een puppy is.
Vreemde mensen vind ze meestal wat eng, maar andere honden is ze dol op. Ze wil dan ook graag met iedereen spelen. Ze houd ervan om af en toe lekker gek rondjes te rennen. Vooral op het veldje tijdens de ochtendronde. Ze loopt goed mee en houd me goed in de gaten, als ik weer naar huis loop, loopt ze vrolijk mee en op de plek waar ze weer aan de riem moet blijft netjes even wachten op me. Ze is dol op de sloot maar nooit verder dan haar middel, maar zeker naar een speelparty is ze er dol op om er even in af te koelen en flink wat water op te lebberen.
S’avonds wil ze graag nog even spelen met der bot of komt ze langs voor wat knuffels. Na het avondeten is ze meestal toch wel moe en ligt dan heerlijk bij de bank te ronken van weer een voldane dag.

Één reactie op “Bonnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 8 =