Beoordelingen

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Omdat ik de beoordelingen ook graag wil delen op de site www.hondenpension.org wil ik u vragen bij het plaatsen van een beoordelingen deze uit minimaal 5 regels te laten bestaan. Hiermee voldoe ik dan aan de regels van de website.

http://www.hondenpension.org/beoordeling

Informatie waar bezoekers wat aan kunnen hebben zijn bv;

– Vertel als eerste wat uw hond ervan vindt !
– Houd hondenopvang Wolbers zich aan de gemaakte afspraken ?
– Houd deze u goed op de hoogte over de belevenissen van uw hond ?
– Wordt er op een goede en adequate manier gereageerd mocht er wat zijn ?
– Wat voor indruk maakt het pension op u tijdens uw bezoek ? druk/rustig, schoon/vies etc
– Kunt u iets vertellen over de omgang met honden die daar logeren ?
– Hoe is de communicatie met de eigenaren cq het personeel ?
– etc etc.

Uiteraard zijn dit slechts suggesties, ook een leuk verhaaltje is van harte welkom ! 🙂

Hondenopvang Wolbers dankt u bij voorbaat voor de genomen moeite !

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hondenopvang
Average rating:  
 10 reviews
by Peter en Mirjam on Hondenopvang
Sep

Zomaar een berichtje. Sep komt al een tijdje bij Edwin en hier zijn wij superblij mee! Sep is een ex zwerfhond die heel puur is in zijn gedrag. Als iemand daar mee om kan gaan is het Edwin. Zo fantastisch hoe hij Sep aanvoelt. Hij heeft het erg goed bij Edwin en zijn dan ook erg blij met de goede zorgen van Edwin voor Sep.

Onze dank hiervoor Edwin!

Gr Peter en Mirjam

by Harold on Hondenopvang

Na lang wikken en wegen, nog nooit gedaan een hond te plaatsen, heeft Edwin mij weten te overtuigen. De kennismaking was goed en Chuck voelde zich gelijk thuis. Edwin weet veel over honden en het karakter van chuck had ie ook zo door. Een betere opvang kan ik mij niet voorstellen. Bij het ophalen dacht ik dat Chuck blij was mij te zien, maar kennelijk had ie het zo goed naar zijn zin, dat ie mij niet zag staan. Ik ben zeer tevreden en kan dit iedereen adviseren en kijk met een gerust hart uit als ik hem weer kan brengen.

.

by Joli Boot on Hondenopvang

Onze 2 honden (Buddy en Sammy) zijn 2,5 week bij Edwin geweest. Ze waren vrolijk toen we ze weer kwamen halen en zagen er ook goed verzorgd uit. Uit het bericht van Edwin op de website, blijkt dat hij precies goed de karakters en eigenaardigheden van de honden kan beschrijven! Wij zijn zeer tevreden en kijken met gerust hart uit naar onze volgende vakantie.

by Isabel on Hondenopvang

Noortje (onze mini labradoodle van 1,5) is net weer thuis van 2 weken in (zoals wij het zelf noemen) 5-sterren hondenhotel. Ze was in juni ook al een dag en een nacht geweest. Beide keren zijn prima bevallen. Edwin hield ons goed op de hoogte van hoe het met Noor ging en stuurde vaak foto's en filmpjes. We vonden het heerlijk om zo te kunnen volgen hoe het met onze hond ging. Uit alles wat Edwin ons vertelde kwam naar voren dat Noor zich volledig op haar gemak voelde bij hem. Alles wat ze thuis doet, deed ze bij hem ook. Toen we haar ophaalden zagen we ook dat Noor zich echt was gaan hechten aan Edwin. Wij zijn dus zeer tevreden over Edwin en we weten zeker dat Noortje daar een fantastische vakantie heeft gehad!

by Saskia on Hondenopvang

Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het spannend, maar al snel bleek uit de foto's en sms-jes van Edwin dat ze zich echt thuis voelden en meer dan uitstekend verzorgd werden. Ze zagen er zeer goed uit toen we ze kwamen halen en waren duidelijk op Edwin gesteld geraakt.

by Jan Camijn on Hondenopvang

Door onze dochter afgelopen zomer bij Edwin terecht gekomen. Zo goed bevallen dat we voor de herfstvakantie weer afgesproken hebben. Ook nu weer heel gelukkig met de opvang. Onze Bassethound Shelley is zeker niet de makkelijkste. Met haar 30 kilo vindt ze zichzelf nog steeds een schoothond. Eerdere ervaringen met grootschalige opvang gaven slechte resultaten. Shelley was teruggetrokken en schichtig. In een omgeving met persoonlijke aandacht komt ze uitstekend tot haar recht. We zijn dan ook heel gelukkig met de move van onze dochter en Edwin's opvang. Zal zeker herhaald worden!

by Wies on Hondenopvang

Voordat we onze Jack Russell Mickey en Labrador Boris tijdens een vakantie aan de zorgen van Edwin toevertrouwden, gingen we eerst op kennismakingsbezoek. Al is Mickey erg terughoudend tegenover vreemde mannen, het ging zo goed, dat wij met een gerust hart weggingen. Toen we later de foto's terugzagen, waren we helemaal gerust. Op een van de foto's ligt Mick tegen Edwins warme benen aan in de zon!

Helemaal thuis! Voor Boris zijn de uitgebreide wandelingen het einde, zeker als hij daarbij andere honden treft. De volgende logeerpartij is al besproken!

by Ada on Hondenopvang

Nadat Cicho altijd naar een pension ging en daar schor van het vele blaffen van terug kwam, is hij nu voor het eerst bij Edwin gaan logeren. Wat een verademing. Het klikte meteen (hoewel Cicho zeer terughoudend is naar vreemden) en hij heeft het super naar z'n zin gehad. Ze hebben heerlijk gewandeld in het Westerpark en op het strand en thuis lag Cicho aan z'n voeten. Ik kon tijdens mijn vakantie meegenieten van hun avonturen door sms'jes en verhaaltjes en foto's op de website. Super!

by Mark on Hondenopvang

Gezien ik veel op reis en weekenden weg bent i.v.m. mijn triathlonsport is bij Edwin Wolbers een ideaal opvang voor mijn Bearded Collies Max & Mitch, hele makkelijke honden maar erg gevoelig. Bij de eerste kennismaking voelden de jongens al op hun gemak. Vervolgens zijn ze daar al een aantal weekenden geweest, en het is altijd feest. Lekkere lange wandelingen en volop lol. Mijn weekenden en vakanties zijn gereserveerd bij Edwin Wolbers.

by Mirjam Blok on Hondenopvang

De opvang bij Edwin Wolbers moet voor een hond voelen alsof hij in een goed hotel komt. De laatste keer dat wij onze Labrador Makker brachten, sprong hij tegen de deur aan omdat hij zo graag naar binnen wilde. We kunnen er op vertrouwen dat Makker goed verzorgd wordt, flink uitgelaten wordt en ook zo fijn is dat de regels die thuis gelden bij Edwin ook gelden. Helemaal leuk vinden wij de berichten en foto's die op de site staan. Toch fijn om niet alleen te horen, maar ook te zien dat het goed gaat met je hond als je er zelf even niet voor kan zorgen. Wij zijn erg blij met hondenopvang Wolbers, en ik denk dat onze Makker al weer uitkijkt naar de volgende logeerpartij.